Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Aug 27, 2023

Vi möter coachen Albin Mattsson, som verkligen gillar allt vad bodybuilding heter. Hör om Abbes eget tävlande och om de skador som fått honom att (tillfälligt?) lägga det åt sidan, men också om vad som verkligen utmärker hans coachingfilosofi.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast,...


Aug 20, 2023

Vi ringer upp kompisen och nestorn Mads Jacobsen för att diskutera årets höjdpunkt inom crossfit-kretsar, nämligen CrossFit Games 2023.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning.

Håll dig...


Aug 13, 2023

Vi träffar kompisen Samuel ”Sampe” Stronegger för att reda ut hur han balanserar resor, sociala sammanhang och diverse burgarfestivaler med träning och en sund kosthållning.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de...


Aug 6, 2023

Vi träffar vår egen Josef Eriksson som berättar om EM-guldet och om vilken plats den medaljen har i samlingen. Josef avslöjar dessutom nya planerade viktklasser med nya spännande insatser.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom...