Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Jun 25, 2023

Vi hälsar på hemma hos Magdalena Kowalczyk i södra Frankrike för att prata om hennes nya bok "Boken dina pengar vill att du ska läsa". Om hur allt fler sätts i allt större skuld på grund av okunskap, brist på konsekvenstänk och ren och skär dumhet.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast,...


Jun 18, 2023

Vi snackar med Viktoria Andersson och Vilda Forsén som precis genomfört Vätternrundan tillsammans med Team Smiling. Om förberedelser, planering, genomförande och återhämtning.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de...


Jun 11, 2023

Vi snackar med Alexander Elebro, som nyligen blev klar för Crossfit Games i Team-kategorin. Alexander berättar om laget och dess medlemmar, om hur de upplevt kvalen samt hur de ser på de kommande tävlingen i Madison.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna...


Jun 4, 2023

Vi snackar med kompisen Fredrik ”Jaegarn” Kempf om det färska beslutet att rösta in E-sportsförbundet i RF. Vad betyder det för sportens utveckling, och vad kommer härnäst?

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de...