Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

May 28, 2023

Vi snackar med kompisen Anders Axklo om nyheterna kring grenvalen till höstens SSM-final, och pratar dessutom lite mer om tid och plats för tävlingarna.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av...


May 21, 2023

Sidenrösten Wille Valkeaoja är tillbaka på radion. Även denna gång snackar vi såklart om hans löpsatsning, men vi hinner också med att diskutera Willes senaste bok: Spring Smart.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de...


May 14, 2023

Möt Cim Johansson och hör om hans resa från ”rippad" på 110 kg till att bli en vrålstark och mätt bjässe, tillika t-shirtmodell.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning.

Håll dig...


May 7, 2023

Direkt på plats från EM-tävlingarna i Santa Susanna träffar vi kompisen Fredrik Age. Hör honom berätta om vägen från att se sig själv som en kroppsbyggare till att ta ett EM-silver i Men’s Physique.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på...