Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Jul 30, 2023

Sommar och semi-semester innebär läge för en avslappnad frågestund. Killarna vaskar denna gång bland äldre men ej besvarade frågor.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning.

Håll dig...


Jul 23, 2023

Mitt i sommarstöket fångar vi upp Jacob Gudiol för att prata om träningens betydelse, både på hälsan och vår livslängd. Lagom är bäst, kan man säga.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av...


Jul 16, 2023

Andreas frågar ut Alex om vad hans snart 40-åriga erfarenhet från gymmet lärt honom om hur man håller motivationen på topp.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning.

Håll dig uppdaterad på...


Jul 9, 2023

Svindlande möte med Melina Mäkinen som är en av eldsjälarna bakom Stockholms Fallskärmsklubb. Hör hennes inspirerande berättande kring alla delar inom hoppningen.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika...


Jul 2, 2023

Om Budapest-bakelser, om planer för sommaren, om golf eller skivstång för barnbarnet, om det dyraste vi kastat, om roddmaskinen, om basket samt om världsrekord och mycket annat. En helt vanlig frågestund, med andra ord.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar....