Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Jun 30, 2021

Crossfit-atleterna Hanna Karlsson och Simon Mäntylä berättar om flytten till Arvika, om hur det verkligen gick på kvalet till Games, samt om kommande helgs elitbatalj på hemmaplan.

  • 0:04:28 - Hanna & Simon in
  • 1:07:22 - Hanna & Simon ut


Jun 27, 2021

Han är stor, han lyfter skrot och han tappar hår. Till vardags varvar han jobbet med att vara en av hörnpelarna i Styrkelabbet och att svänga ihop hedonistiska maträtter och skölja ned  dem med dito dryck. Här är Semester i Tyngre – med Philip Wildenstam.


Jun 23, 2021

Hon är både inspirerande, utmanande och underhållande. Clara Fröberg, som till vardags driver Styrkebyrån med kompisen Johanna, tar oss här med på en omtumlande resa. Om att välja den egna idén, om insikten att vara först även med könshår, men också om att passa in och om tillhörighet och gemenskap. Och...


Jun 20, 2021

Kompisen Mads hjälper oss att reda ut den snåriga skog av kvalificeringsvägar som kan leda till CrossFit Games. Vi får också veta mer om hur det gått för våra svenska intressen, och dessutom lite mer koll på den internationella toppen i år.

  • 0:09:08 - Mads in
  • 1:06:00 - Mads ut


Jun 16, 2021

Årets första semesterpratare är ingen mindre än Wille ”Den Gyllene Rösten” Valkeaoja. Här berättar han om allt från karriärval, depressioner, träningsdemoner till idén att 10 000 timmars övning gör dig bra på något, samt om hur forsknings