Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Apr 30, 2023

Alex och Andreas besvarar ännu ett gäng inkomna frågor. Om hår, toalettyp, favoritrestauranger och en massa annat.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning.

Håll dig uppdaterad på vad som...


Apr 23, 2023

Vi snackar med Josef Eriksson om hans och Viktors nya podd Tyngre Hurtbullar och om Josefs deltagande på Bänk-VM i Sydafrika.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning.

Håll dig uppdaterad på...


Apr 16, 2023

En av våra absoluta favoriter är tillbaka i podden – och snart även på flaket. Vi fångar Isabella under hennes förberedelser inför VM, där hon kommer att representera Australien.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla...


Apr 9, 2023

Vi pratar om trender kring alternativa dietpåståenden, en påtaglig forskningsresistens och blandat vaccinationsmotstånd. Vad förenar dessa och vad ligger bakom?

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna...


Apr 2, 2023

Firma A & A fortsätter beta av det dignande frågebatteriet från förra veckan. Minibuss, favoritövning i gymmet och föräldraskap är några av ämnena som luftas denna gång.

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdag på måndagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika...