Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Sep 30, 2015

Tyngre Radio får påhälsning av en av huvudfavoriterna till både SM och Tyngre Classic II. Peter Österberg berättar om dieten, den tunga träningen och varför han bytt mellannamn från ”Älgen” till ”Kränkt”. Vi får också en uppfattningen om vad målsättningen "en finalplats”...


Sep 27, 2015

Sveriges mest lovande och samtidigt också mest avslappnade kroppsbyggare lämnar en utförlig lägesrapport inför sin start på årets VM. Hör Christofer Nober berätta allt om träningen, kosten och vad som får honom att fortsätta kämpa hårdare än de allra flesta.

  • 00:05:45 – Gästen in
  • 01:17:46 – Gästen...


Sep 23, 2015

CrossFit i världsklass när superatleten Simon Mäntylä kommer på besök. Hör honom berätta om optimala gener, studier på toppnivå och om sin träning inför sin start på Tyngre GAMES.

  • 00:13:15 – Gästen in
  • 00:58:07 – Gästen ut


Sep 20, 2015

I ett megalångt och känslosamt avsnitt berättar redaktionsfavoriten Mikael Hollsten om sin längtan hem till Sverige, om sitt avhopp i Gladiatorerna och om sin coachroll i Biggest Loser. Dessutom får vi en lägeskoll inför hans start på Tyngre Classic II.


Sep 16, 2015

Alex & Andreas bombarderas ännu en gång med frågor, både högt och lågt. Bland mycket annat avhandlas Mr Olympia och Kai Greene, nya grenen Classic Physique och en hel del om Alex kommande marklyftsduell med Kalle Zackari Wahlström. Dessutom avslöjar Andreas sina PB i både böj, bänk och mark.